Sök med FreeFind
Spara som bokmärke
Länka till oss
 
   
Start Fakta Pressklipp Tester Nyhetsbrev Länkar Partner Webbkarta
   
 


Tester 

Senaste tiden

Samtliga


Asus

Bang & Olufsen

E-TEN

HP

HTC

LG

MIO

Motorola

Nokia

Samsung

Skype

Sony Ericsson


Tester

HTC

[Telekom Idag] HTC P4350

Lillebror ger mersmak.
Efter att ha testat en del lätta (när det gäller vikten) mobiler känns P4350 först lite tung, trots att den inte väger för mycket för att vara en smart mobil. Den ligger ändå bra i handen och skjutmekanismen för att komma åt tangentbordet fungerar utmärkt. Designmässigt kan P4350 inte direkt beskyllas för att vara innovativ, men den har ändå ett enkelt, ganska klassiskt utseende.
Läs mer

[Telekom Idag] HTC S620

Tunnsnygg och lättknappad.
Htc har i sin senaste smartphone med beteckningen S620, också kallad Excalibur, hittat rätt både vad gäller storlek och design. Den är verkligen tunn, strax under 13 mm tunn, och är rundat smidig och snygg för att vara en smartphone.
Läs mer

[2008-02-20 Smartson] HTC S730

S710 tog världen med storm och nu önskar HTC att uppföljaren S730 ska göra detsamma. Testarna hade stora förhoppningar, men blev lite besvikna.
Läs mer

[Telekom Idag] HTC Touch

Blandat intryck med tummen.
HTC Touch vill konkurrera med Apples iPhone och Pradatelefonen från LG. Den har en tryckkänslig skärm och ett innovativt gränssnitt för den som vill använda mobilen utan pekpenna.
Läs mer

[2008-02-04 Smartson] HTC Touch Dual

Telefonen saknar fm-radio och wi-fi, inte heller kameran imponerar. Dock fungerar den nya knappsatsen bra och displayen likaså. Generellt får den höga betyg av testarna.
Läs mer

[2008-01-14 Telekom Idag] HTC Touch Dual

Knepig kompis
Touch Dual är HTCs första fullträff när det gäller design.
Läs mer

[2008-01-24 Smartson] HTC TYTN II

Uppföljaren till TYTN innehåller en del nyheter som nya anslutningstekniker och gps-mottagare. Telefonen får överlag goda omdömen av testarna. Funktionsutbudet är högt, men så är också priset.
Läs mer

[2007-11-20 Telekom Idag] HTC TYTN II

Tytn ur ny synvinkel.
Läs mer
  
 


 
    Kontakt bild